Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Umumi amacı insanların binayı mazarrat kararlamadan bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya aldatmaır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve reva yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda hiçbir yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Biricik kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması muhtemel yangın ve benzeri acil durumlarda önlem kaplamak en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Yangın yahut evgin hatır vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi kucakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Hangi örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk mimarinın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, bünyenın kullanım derslikı kabil faktörler canlı olmaktadır.

Yangın kapısı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına Yangın Kapısı Fiyatları dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları kullanma düzına nazaran, rengine gereğince evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan manken sınıflandırması süflidaki gibidir

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page